Juni 14, 2011

Sista provet efter två utgallringar, sista dagen av fyra dagar på sista provet är avklar!! Efter att ha tillbringar så mycket tid på skolan vet jag vad ja vill! Jag vill komma in!!

I väntan på att min fina ska komma och möta upp mig sitter jag på "ThyssenKrupp Xervon Sweden", jag tror det är det som jag kan tyda på dörren under bilderna av lättklädda flickor. En lätt mansdominerad arbetsplats så att säga. Pappas jobb. Ni vet känslan av att känns sig flickig, när man känner sig extra söt, så känner jag mig alltid när jag besöker pappa på jobbet. Jag tror det är en blandning av att jag faktsikt är en av få levande tjejer på plats och även att jag tror att pappa blir stolt över att få visa upp sin dotter, vilket innebär att han bli extra snäll, vill du ha någonting? Är du hungrig? Behöver du pengar?, här får du så du kan åka t-bana idag (500 kronor). 
Nu kom min kära och vi ska gå på Erikshjälpen, den skall tydligen vara bra här ute i Solna!

Tillsammans med henne har jag kommit hit. Puss på dig!


summmertime

Sommarlov! Måndag den 6 juni och här sitter jag i soffan och tittar på nyhetsmorgon och dricker varm mjölk med honung. Jag känner att det är på tiden att uppdatera sig lite om Sverige, vet inte om man gör det bäst på nyhetsmorgon men hur som är det ett mysigt program. Jag känner mig lite som en Big Brother deltagare var det gäller svenska nyheter den senaste tiden. Om två dagar bär det hem.
Senaste tiden har det hänt mycket i min lilla värld och det är anledningen att jag inte skrivit ett ord i bloggen. Tyskakursen med hundra prov, rep inför föreställningen som vi hade i lördags -YES WE DANCE!, avslutningskalas-mat-fika-lek med vänner och kanske det största av allt, danshögskolan, vidare till sista gallringen är en lycklig tjej. Nästa vecka sker slutaudition, håll helst alla tummar som gå!
Inspirationen flödar...
har aldrig hänt förut.
och så skapade gud människan..



RSS 2.0